Baanhoekweg 1

3313LA Dordrecht

(ingang bij de bowlingbaan)

Bel of mail:

reserveren@escapelizz.nl

078 87 00 222 / 078 61 64 777

openingstijden Ma/Zo 14:00 - 23:00

 

dordrecht, juli 2016

 

Nu de zaak rondom de Dordtse vermissingen nog steeds niet is opgelost schakelt het OM teams van externe onderzoekers in.

 

Sinds de prive detective die op de zaak was gezet plotseling spoorloos verdween lijken alle sporen te wijzen naar de Merwehal in Dordrecht.

 

Uitvoerig onderzoek heeft nog niets opgeleverd maar de locatie op de Baanhoekweg in Dordrecht blijft verdacht.

 

In een laatste poging om de dader te vangen en de slachtoffers terug te vinden worden teams van externe onderzoekers ingezet om de crime scene te onderzoeken.

 

Heel Dordrecht houdt zijn adem in. Wie is nu eindelijk in staat deze zaak open te breken. Of is de mysterieuze dader iedereen te slim af en kan deze ongestoord doorgaan met zijn gestoorde daden?

OPSPORING ONTSPOORD

Met een groep van 2 to 7 spelers worden jullie als externe onderzoekers ingeschakeld om laatste plek waar de Prive Detective is gezien te onderzoeken.

 

Kunnen jullie de detective redden en de dader identificeren zonder zelf in de handen te vallen van de mysterieuze dader?

 

 

Opsporing Ontspoord is een spannende misdaadthriller met onverwachte plotwendingen, en licht en geluidseffecten die je op het puntje van je stoel brengen. Deze kamer is niet geschikt voor personen onder de 16 jaar en voor overgevoelige mensen.

GESCHIKT VOOR:

2 tot 7 Personen

16 JAAR EN OUDER!

 

BESCHIKBAARHEID

Dinsdag t/m Zondag

14:00 - 16:00 - 18:00 - 20:00 - 22:00

* andere tijden in overleg

** kijk hier voor beschikbaarheid

 

PRIJS

112,- Euro per groep